Desirée

Have you heard about the flu?
Mina bästa vänner för tillfället är c-vitamin, kanel, gurkmeja, vitlök och ingefära. Kanel och ingefära äter jag iof varje dag ändå men för tillfället har de alltså fått sällskap för att tillsammans försöka bekämpa den träliga förkylning som jag nu plågas av. 
Den måste ha kommit iom flygresan hit (kontakt med massa människor) och sen fått hjälp av sömnbrist och allt vad hela omställningen till att nu bo här innebär  osv. 
Jag kan inte säga att jag är så dålig att jag borde vara sängliggandes. Nej, utan det värsta med det hela är  vara tjock i näsan på morgon och kväll och på dagtid behöva snyta sig varannan minut. Förstår ni? Det är influensatider...  influensatid i det gär landet är LITE speciellt. Det är reklam på tv om att gå o ta flu shot, det är handsprit överallt(!), det är skyltar och påminnelser överallt om att akta sig för influensan! Jag minns inte att det brukar vara sån stor affär av det i Sverige?
Hur som helst. Snyter man sig så ofta och bland folk, som jag måste göra eftersom det sker så ofta, ja då kan man nästan ana att de omkring ryggar tillbaka för att de tror att de ska smittas av influensa haha. Nä inte riktigt så farligt men nästan.
Jag och min roomie brukar skämta om det hela och påminna varandra om: Have you heard about the flu? - en fråga man fått höra av folk några gånger haha.
 
 
(null)
Har alltid citron på lut också, men den var slut idag tyvärr.
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress