Desirée

Första dagarna i Fort Worth
 

Det har varit fantastiska dagar här i Fort Worth! Kurserna startar inte förrän nästa vecka så därför har dagarna mest gått åt till att acklimatisera sig och se sig omkring, gå på en del möten ang studierna, och sist men inte minst umgås med nya vänner! 

i måndags var vi några som åkte in till downtown Fort Worth för lite sightseeing och bio senare på kvällen!

Vårt första stopp var Magnolia, en stadsdel med typ bara lokala ägare av alla affärer och restauranger. Vi blev guidade av en american friend som bor i samma hus som oss andra. Han visade sina favorite coffee shops osv.

 
 
Downtown ville vi mest se The Water Garden, en park med väldigt speciella ”pooler” och fontäner. Man kunde gå ner i en av dem och stå i mitten av allt vatten som forsade ner längs väggarna. 
 
 
 
Sen tog vi oss lite käk på ett taco place innan filmen. Mycket gott, och spicey (y)! Och filmen då. Jo det var The Greatest Showman med Hugh Jackman och Michelle Williams. Och självklart såg vi till att vi hamnade på en biograf med uppfällbara fotstöd ;)

Häromdagen blev vi inbjudna att vara med vid ett möte för amerikanska lärarstudenter som ska åka iväg till Sverige, Danmark och Nederländerna under son praktik. Det var skoj att kunna bidra med lite skandinavisk fakta. Många frågor handlar såklart om vädret och temperaturen.

Igår var vi på ett annat möte med enbart international students. Många har kommit hit på schoolarships för att de ska utöva nån sport eller så är de transfer students från andra länder. 

Thats all for now. Återkommer ;)

 

 

 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress