Desirée

Adventsfika nästa
 
 
Syltgrottor
 
 
Lchf-lussekatter 
 
Pepparkaksdeg ;D
 
 
Apple cider
 
 
Som den julgalning jag är... måste ju börja i tid ;)
 
Förhoppningsvis slår amaryllisen ut till, ja åtminstone Lucia.
"Ung och dum"?
När man är "ung och dum" (sagt med glimten i ögat) vill man många gånger ta sig ut på egna äventyr och utforska världen på egen hand vare sig världen är en annan stad  eller ett annat land eller kanske bara nästgårds. Jag kan tänka mig att det ofta är så tankarna går när många söker till olika utbildningar och universitet. Man vill testa något nytt. Så var det för mig. Jag kunde lika gärna valt att läsa i örebro och till och med bo kvar hem-hemma eftersom jag är uppvuxen 800 m från örebro universitet. Men istället valde jag att flytta till ny ort. Jag ångrar det absolut inte! Men det vore kul att ha lite närmare till familjen ;) Jag tycker det är så mysigt att få vakna i sitt gamla rum på helgen och möta alla på morgonen och äta frukost och sitta o prata o ta den där 3e koppen kaffe. 
Den här helgen är en sådan hem-hemma helg. Idag är det lördag och imorgn är det söndag och det är ju lika med åka tåget till "Linkan" igen. Visst är det alltid lite vemodigt, men också skönt att få komma hem till sitt eget när man väl kliver innanför dörren.
Lite komiskt kanske att jag resonerar på detta viset när jag om bara drygt en månad kommer flytta ännu längre bort från mina kära. De får helt enkelt hälsa på mig i Fort Worth ;)
T to the E to the X to the A to the S
(In English below)
 
I Januari flyttar jag till Fort Worth TX för att göra en utbytestermin på Texas Christian University! Det är via Linköpings Universitet jag fått den chansen och ingen kunde vara mer glad än jag! Det ska bli så otroligt roligt och jag längtar så att få testa "plugglivet" i det där härliga landet!
Jag har ju bott där tidigare, men då var det som Au Pair och allt var mer inriktat på att leva det amerikanska familjelivet, vilket var en fantastiskt rolig upplevelse det också! Nu får jag dock chansen att bo där och mer "rå" om mig själv! 
Jag kommer att läsa ca tre kurser samt skriva examensarbete. Examensarbetet är det första av två på lärarutbildningen och det kommer jag skriva med distanshandledning från Sverige.
Det är fortfarande några praktiska grejer som ska lösas innan jag åker, så ni som läser detta får väldigt gärna ta med hela det här "projektet" i bön.
 
I'm moving to Texas in January! The University in Linköping that I go to is cooporating with TCU (short for Texas Christian University) in Fort Worth and so I will be there as an exchange student during the spring semester of 2018!
I'm just so happy and excited about this opportunity and I hope and pray that it will all be in God's hands.
 
 
 
 
 
Ja, det var så man såg ut på den tiden. Håret på ända och svettig som bara den efter en dags strosande i fina Old Town Spring, TX.
 
/Desirée